Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

HELIA-D PROFESSIONAL
TRADÍCIÓ & INNOVÁCIÓ

 

A Helia-D Professional márkát kifejezetten kozmetikus szakemberek számára fejlesztettük ki a Tradíció és Innováció jegyében, felhasználva a múlt értékes tapasztalatait és a jelen tudományos kutatásainak vívmányait.

Termékeinkben a jól bevált hatóanyagaink mellett (kukoricafellevél, napraforgószár, tokaji aszú, pándi meggy, szatmári szilva kivonat) nagy hangsúlyt fektetünk a legmodernebb fejlesztések eredményeire is: növényi őssejtek (alma-, argán-, feketenadálytő és nunatak), hyaluronsav, tengeri kollagén, tarafa kivonat, poliszacharidok.

 

Ha szeretné az otthoni bőrápolását is professzionális szintre emelni, akkor válassza a kiemelkedően magas hatóanyag-tartalmú prémiumkategóriás Helia-D Professional utóápolási termékeket.

 

 

 

A Helia-D Professional termékeire jellemző: 

- növényi hatóanyagokat tartalmaznak
- parabénmentesek
- kőolajszármazék mentesek
- nem tartalmaznak allergéneket
- nem tartalmaznak mesterséges színezéket
- nem végzünk állatkísérleteket
- szérumaink önmagukban is használhatóak, akár krém helyett, vagy mellé is
- a krémpakolások, gél maszkok és utóápolási termékeink mind önmagukban és kozmetikai gépekkel együtt is alkalmazhatóak

 

 

 

Közel 90 termékünkkel igyekszünk a kozmetikai kezelések minden fázisára hatékony megoldást nyújtani. Termékeink sokrétűen variálhatóak, minden termékcsalád kompatibilis egymással, a kezelések ezáltal személyre szabhatóak, a bőr típusának és állapotának megfelelően. Az ajánlott kezeléseken túl a variációk száma végtelen. 

FŐBB HATÓANYAGAINK:

Adipofill’in™
Az Adipofill’in™ stimulálja bőr alatti zsírréteg növekedését ezáltal csökken a ráncok mélysége. Kísérletek során 40-60 év közötti önkénteseken tesztelték az Adipofill’ in™-t, naponta kétszer 2 hónapon át. Eredmény: a ráncok érdessége 27%-al, mélysége 35%-al csökkent.

 

Alma Őssejt

A XVIII. századtól ismert egy svájci almafaj, ami rendkívül hosszú ideig eltartható, mert hónapok alatt sem változik az alakja, színe, konzisztenciája. Ez a különleges alma rendkívül gazdag növényi hatóanyagokban és hosszú életű növényi sejtekben. A sejtek élettartama egy speciális sejtfajtával áll összefüggésben, amit őssejteknek nevez a tudomány. A különleges svájci alma őssejtjéből kinyert hatóanyag, PhytocellTech™ Malus Domestica, az első olyan aktív őssejt tartalmú kozmetikai összetevő, melynek kiemelkedő hatása igazolt: a sejtek idő előtti öregedését jelentősen lassítja, védi a bőr őssejtjeit és visszaadja vitalitásukat. Ezek az őssejtek kompatibilisek az emberi bőrrel, így képesek megóvni azt, a bőr megkapja a hatóanyagokban izolált friss növényi őssejteket. A különleges hatóanyag eljuttatását a bőr mélyebb rétegeibe a liposzóma technológia biztosítja. A Helia-D egy teljes termékcsoportot, az Alma őssejtes sorozatot fejlesztett ki, hogy a forradalmi technológiát eljuttathassuk vásárlóinkhoz.

 

Ameliox
Egy liposzómával egyesített antioxidáns olajban oldott elegye, mely carnosint, silymarint, tocoferolt is tartalmaz. Használata során egy lassú, természetazonos folyamat megy végbe, mely jótékonyan hat a bőr szerkezetére és a fehérjék tevékenységére. Az alapanyag segít pótolni, szinten tartani a bőr kollagén és elasztin tartalmát, melyek, ha csökkennek, akkor a bőr veszít rugalmasságából, és korai öregedés kezdődik meg.

 

Fekete nadálytő őssejt (Phytocelltech Synphytum)
Ez a fekete nadálytő gyökereiből speciális őssejt technológiával készült por alakú kivonat. Biztosítja az epidermális őssejtek termelődését, melyek a fiatal sejtek képződését segítik, és biztosítják a bőr folyamatos, ideális hyaluron tartalmát. Az állandó, új felhámréteg képződését segíti, melytől egyenletes, matt bőrtónust kapunk.

 

Gladback™
A retinolhoz hasonlóan ható, a Poria coccos kínai gombából izolált poliszacharidok, amelyek hatékonyan lassítják az érett bőr öregedési folyamatait.

 

Hévízi iszap
Ásványi anyagokban gazdag, természetben fellelhető kincs, amely a bőrre gyakorolt jótékony hatásáról ismert. Kiválóan méregtelenít, tisztítja a bőrt, fokozza a vérketingést, és csökkenti a bőr zsírosságát. Sebgyógyító, gyulladáscsökkentő hatása is ismert, ezen felül narancsbőrre is remek megoldást nyújt.

 

Homeostatine
Fő hatóanyaga a tengeri moszat izolált oligoszacharidje valamint az andoki tarafa gyökeréből nyert kivonat. Visszaállítja a bőr egyensúlyi állapotát. Erősíti a bőr mátrix szerkezetét.

 

Hydromanil
Hatékony természetes hidratáló anyag a dél-amerikai tara fa gyümölcséből. Megköti és megtartja a nedvességet és eljuttatja a bőr mélyebb rétegeibe. A multikapilláris bőrbejuttató technológiának köszönhetően hatása gyors, de tartós.

 

Kukoricacsíra olaj
A Helia-D termékekben felhasznált természetes úton hidegsajtolással kinyert kukoricacsíra olaj olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi szervezet alapvető életfunkciói szempontjából. A Kukoricacsíra olaj gyulladáscsökkentő, visszérösszehúzó hatású.

 

Ligetszépe olaj
Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban gazdag, bőrpuhító, bőrápoló hatású olaj, amely enyhítheti az allergiás eredetű ekcémát, és erős ránctalanító hatással is rendelkezik.

 

Mastic fa gyantája
Nagy mennyiségben találhatóak benne a bőr puhaságáért felelős ásványi anyagok, amelyek antioxidánsként hatnak, számos enzimet aktiválnak, kollagént termelnek, szabályozzák faggyútermelődését, elősegítik a sejtek regenerálódását.

 

Matrixyl 3000
Olyan peptid kombináció (Palmitoyl Tripeptide-1(1), Palmitoyl Tetrapeptide-7), mely elősegíti a ráncok simulását, javítja a bőr rugalmasságát, tónusát. Ezek a peptidek képesek szabályozni a sejtképződéseket, és a sejtek kölcsönhatását a specifikus receptorokkal. A géneket próbálják aktiválni, valamint segítik az extracelluláris mátrix és a sejt poliferáció megújulását, mely mechanizmusok a korral egyébként gyengülnének.

 

Napraforgószár-kivonat


A napraforgó különleges növény, ugyanis a szár tömegéhez arányítva igen nehéz virág/termés tányért tart meg anélkül, hogy eltörne, s emellett olyan hajlékony, hogy követni képes a Nap irányát és a sejtek mindezen folyamatok közben nem károsodnak. Az anyag, aminek ezt a rugalmasságot a napraforgószár köszönheti, az auxin. A rugalmasság és a szilárdság a fiatal bőr alapvető tulajdonsága. A Helia-D egy teljes termékcsoportot, a Napraforgó Narancs sorozatot szentelt a napraforgó jótékony hatásaival rendelkező termékeknek.


Naringenin
Egy flavonoid, amely csökkenti a bőr krónikus pirosságát, emellett gyulladáscsökkentő hatású és a rozáceás bőr kezelésére ajánlott.

 

Progeline™
A Progeline™ olyan peptid, mely jelentősen csökkenti a progerin termelést, amely anyagot, mint a bőröregedés egyik lehetséges okozóját azonosítottak.

 

Shea vaj
A Shea vaj olyan természetes anyag, mely finomabbá teszi a bőrt, lágyítja a ráncokat, a bőrirritációkat, csökkenti a pattanásokat. A benne található E-vitamin és béta-karotin bőrpuhító, regeneráló hatású. Fokozza az egyéb hatóanyagok, például fényvédők hatását.

 

Tens’up
A Tens’ up a cikória magas oligoszacharid tartalmának köszönhetően biztosítja az azonnali és hosszan tartó feszesítő hatást a bőrön, már egyszeri adagolás után is. Folyamatos használata esetén a kollagén képzés serkentése révén a hatóanyaga öregedés gátló hatású is.

 

Tokaji Aszú és eszencia


A Tokaji eszencia az aszúszemekből a saját súlyuk hatására kipréselődött sűrű mézszínű folyadék, amelynek jótékony hatása jól érvényesül az azt tartalmazó kozmetikumokban. Az eszencia főleg cukrokat és aminosavalkat tartalmaz, de legfőbb hatása mégis az, hogy a kozmetikai szerekhez adagolva fokozza a készítmények hatékonyságát. Jótékonyan hat a bőr anyagcseréjére, javítja a vérkeringést és fertőtlenítő hatása is van. A Helia-D egy teljes termékcsoportot, a Tokaji Aszú sorozatot szentelt a Tokaji aszú és eszencia jótékony hatásaival rendelkező termékeknek.

 

Zirhafirm
A Zirhafirm két Ázsiából származó növény hatóanyagainak köszönhetően erősíti a belső bőrstruktúrát, így fenntartja a bőr feszességét. Ezen hatóanyagok antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásúak is.