Termékek Menü

Szatmári Szilvás Sorozat Nunatak Őssejttel!

Szatmári Szilvás Sorozat Nunatak Őssejttel!

 

MEGJELENT ÚJ, SZATMÁRI SZILVÁS SOROZATUNK NUNATAK ŐSSEJTTEL

A Szatmári Szilva Sorozatot NunatakR Őssejttel kifejezetten az érzékeny bőr ápolására, hidratálására és feszesítésére fejlesztettük ki. Hatóanyagainak köszönhetően látványosan rugalmassá, feszessé teszi a bőrt.

A Szatmári Szilvának legfőképpen P vitamin tartalma jelentős , szénhidrátot , gyümölcssavakat , ásványi anyagokat , Na-t , K-t , Ca-t , C vitamint tartalmaz, ezért elsősorban a gyulladásra hajlamos érzékeny bőr kezelésére és táplálására alkalmas.

PhytoCellTec™nunatak® a Saponaria pumila (Törpe szappanfű) virágból kinyert őssejt, amely különleges alkalmazkodóképességének köszönhetően túlélte a Jégkorszakot. A mai napig jéggel övezett hegyeken (nunatak) elterjedt, folyamatosan alacsony hőmérsékletnek és magas UV sugárzásnak van kitéve, ezért olyan önvédelmi mechanizmust fejlesztett ki, melynek segítségével védekezni tud ezen környezeti ártalmakkal szemben. A Saponaria pumila túléléshez szükséges tulajdonságait a PhytoCellTec TM technológiával kivont Nunatak® őssejttel az emberi bőrbe is át lehet vinni.

A NunatakR Őssejt és a Szatmári Szilva hatására javul a bőrszerkezet, fokozódik a sejtek aktivitása, csökken a ráncok mélysége. A sorozatot minden érzékeny bőrűnek ajánljuk, akinek a bőre igazi megújulásra vágyik.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek/Akciók